Gå direkt till textinnehållet
logotyp
Bantorget Förvaltning

Bolagen i koncernen

Bolag för en hållbar framtid

Under 2014 fick LOs kapitalförvaltningen möjlighet att stå på egna ben i form av ett aktiebolag i koncernform. Moderbolaget Bantorget Förvaltning ägs och styrs av LO och dotterbolagen i sin tur av Bantorget Förvaltning. Sedan finns det delägda och intressebolag i koncernen, alla med koppling till LO eller fackförbunden.  

Bolaget är ett holdingbolag för LOs fastighets- och finansinnehav. Vi investerar i tillgångsklasserna kontorsfastigheter, markutveckling, hyresbostäder och hotellfastigheter. Vi är aktiva och ledande inom hållbara investeringar, ESG4real (Environmental, Social & Governance) där vi sätter en lägstanivå för ansvarfulla investeringar.

FRÅGOR? HÖR GÄRNA AV DIG.

Fakturaadresser

Tryck på länken nedtill för att se koncernens alla fakturaadresser
Fakturaadresser
Bantorget egendom

Hitta din perfekta kontorslokal

Bolaget är ett holdingbolag för LOs fastighetsinnehav med tillgångsslag inom kontorsfastigheter, hyresbostäder, hotellfastigheter och markutveckling. Vi är aktiva som ägare och arbetar nära våra förvaltare och delägare.
Läs mer om oss
Bantorget redovisning

Vi hjälper dig med redovisning och löner

Vi kan kollektivavtal och tar hand om löneutbetalning, löpande bokföring och bokslut.
Läs mer om oss
Bantorget Grafiska

Vi kan formgivning och digital tryck

Vi är ett professionellt och effektivt team med mångårig erfarenhet inom formgivning och digitaltryck, för att bara nämna några av våra specialiteter
Bantorget Grafiska
RIA Sweden AB

Hållbara investeringar

Vi är engagerade i projekt som syftar till att främja hållbara investeringar (ESG4Real). Vårt mål är att öka fokus på hållbarhetsfrågor och bli en föregångare inom ESG-frågor (Environment, Social och Governance) och genom detta få en långsiktigt stabil avkastning.
RIA
Ricert AB

Certifiering

Vi är för närvarande ledande inom Sverige på att sätta en lägsta nivå på hållbara investeringar och vi licensierar kapitalförvaltare och kapitalägare.
Ricert